Saturday, November 30, 2013

Recomandari nutritionisti Timisoara

  Cel mai bine atunci cand mergi la un doctor este sa very daca acesta are recomandari. De foarte multe ori acest lucru a fost imposibil chiar daca toata lumea a incercat sa culeaga cele mai bune informatii. Uneori acest sistem greoi prin care suntem codusi ne face sa suferim in foarte multe cazuri. Este foarte usor de vazut, cam unde avem de suferit. Multa lume nu intelege de ce suntem noi cei care nu putem coopera, sau alege ce e bun.



 De pilda sanatatea care este foarte importanta pentru noi, trebuie cu orice chip sa fie cat mai transparenta pentru toti pacientii. Acest lucru, trebui facut atat de cadrele medicale, sistem dar si de pacienti. E foarte anevoios sa mergi si stii ca stai pe loc. Uneori, in medicina satisfactiile vin atunci cand vezi oameni fericiti. Fericirea o avem cand suntem sanatosi, si uitam cat de important este acest lucru. Nutritionistii din Timisoara au realizat un site guvernamental, prin care prin sprijinul populatiei si nu doar, au inceput incadrarea cadrelor medicale in el, adaugandu-le recomandari, pareri. Un pas destul de important tinand cont ca in Europa astfel de situri sunt foarte des intalnite.Sanatatea este un domeniu sensibil pentru Romania.

 Chiar daca au trecut 20 de ani de la revolutie, sunt parti din domeniul public care inca este grav afectat. Cei care stiu acest lucru cel mai bine, ori au probleme serioase de sanatate ori, sunt pacienti de multa vreme in spitale, clinici particulare. Foarte multi oameni au inceput sa adauge doctori, pe diverse profile, cariere, recunoscand pe cei care sunt priceputi si pe cei care stiu sa isi faca meseria cel mai bine. O astfel de metoda o putem incuraja de fiecare data. Cei care militeaza pentru astfel de lucruri sunt bineveniti printre noi, si sunt cei mai apreciati de populatie.  

No comments:

Post a Comment