Saturday, November 30, 2013

Dermatologi Renumiti In Iasi

Care este criteriul dupa care majoritatea pacientilor in ziua de azi isi aleg medicii?! Cred ca renumele, recomandarile, si pretul ! Un doctor bun, fie el dentist, kinetoterapeut, un bun dermatolog in Iasi va avea mereu grija sa aiba cabinetul plin indiferent de zi.



Cred ca este o afacere pe care doar unii o pot duce foarte bine, iar altii se multumesc cu firmituri. Sa fie oare o coincidenta a faptului ca pana si un doctor este un antreprenor, sau un manager pana la urma, si din moment ce are 1000 de pacienti trebuie sa isi puna la punct afacerea astfel incat sa fie si mai bine.

Un lucru este simplu, odata ce ai intrat la un cabinet, ei trebuie sa faca orice e posibil sau totul pentru a te tine acolo, sau te face pe tine pacient nou sa revi.

Un nou sistem de baze de data, ajuta acum doctorii sa fie din ce in ce mai atenti cu pacientii, si serviciile pe care le ofera. Toti trebuie sa fie de nota 10, intrucat, pacientii au un sistem online in care isi pot nota recomandarile, parerile lor fata de serviciile primite. In acest caz un doctor poate sa aiba 1000 de pacienti in plus in urmatoarele luni, sau sa aiba 1000 de pacienti in minus.

No comments:

Post a Comment