Saturday, November 30, 2013

Medic De Familie Bucuresti

Cand ne gandim la capitala, ne gandim la foarte multe optiuni pe care le avem, si nu doar din punct de vedere social, business, educational. Sanatatea este un segment foarte important, care este bine pus la punct in Bucuresti. Fiecare locuitor al capitalei are un medic de familie in Bucuresti, gata sa poata oferi retete, programari si tot ce este nevoie pentru a asigura siguranta pacientului. Este foarte greu de crezut ca acest sistem de sanatate nu poate fi utilizat si maximizat.




In Bucuresti peste tot, putem vedea cabinete particulare gata sa preia orice urgenta pe care pacienti o au. Este o meserie grea pe care nu oricine o poate face. Sanatatea este foarte importanta si de multe ori, cei inregistrati in sistemele nationale de asigurati nu au tot ce le trebuie cand este nevoie de serviciile minime, sau cele care sa asigure gradul unei sanatati adecvate.

 In aceasta privinta,toti cei care fac parte din cadrul medicilor de familie, s-au pregatit profesional, si pot oferi pentru tot Bucurestiul toate serviciile necesare. In cadrul acestui program toti cei care deja fac parte la un medic de familie, pot utiliza situl nostru pentru a oferi o recomandare.

Acest model de utilizare al bazei de date este relativ nou pentru sistemul de sanatate, si implica foarte mult pacientii, care isi pot in sfarsit spune parerea online despre medicii care ii salveaza sau nu. Ca medic de familie, riscurile sunt pana la un anumit nivel. Mai departe este vorba de implicarea organelor de urgenta.

 Aceste lucruri sunt des intalnite, si cazuri in care medicii de familie sunt depasiti de gravitatea cazului s-au inmultit. Speram ca odata cu updatarea si formarea unui sistem de informare online, despre medicii de familie, toti pacientii isi for putea forma o parere despre medicul la care isi au fisa medicala.

Astfel de servicii sunt des intalnite in Europa, si decurg foarte bine. Ajuta pacientii intr-un caz de 90%, si poate salva vieti.

No comments:

Post a Comment