Saturday, November 30, 2013

Nutritionist Brasov

 Sanatatea este un domeniu sensibil pentru Romania. Chiar daca au trecut 20 de ani de la revolutie, sunt parti din domeniul public care inca este grav afectat. Cei care stiu acest lucru cel mai bine, ori au probleme serioase de sanatate ori, sunt pacienti de multa vreme in spitale, clinici particulare. Foarte multi oameni au inceput sa adauge doctori, pe diverse profile, cariere, recunoscand pe cei care sunt priceputi si pe cei care stiu sa isi faca meseria cel mai bine. O astfel de metoda o putem incuraja de fiecare data. Cei care militeaza pentru astfel de lucruri sunt bineveniti printre noi, si sunt cei mai apreciati de populatie.


 
E un razboi permanent pe care fiecare dintre noi la un moment dat il duce, sau deja il duce cu sanatatea.E in zadar sa crezi ceva care nu are o finalitate, e greu sa crezi sau sa speri ceva ce daca nu e facut bine de la inceput, nu are cum sa mearga. O situatie similara ne-o poate impartasi cei care au facut un test in randul pacientilor pentru a vedea daca acestia sunt sau nu multumiti de catre serviciile primite.  Fie ca e in domeniul dermatologiei, stomatologiei, alimentatiei, doctorii sunt oameni simpli ca noi, care si-au pus slujba in serviciul oamenilor. Multi reusesc acest lucru, cu laude deosebite, alti au parasit tara cu scopul de a face mai mult bine.
Cand cauti ceva pentru sanatate, de cele mai multe ori risti sa nu gasesti ce doresti. Sistemul de sanatate din Romania, la momentul actual are mici deficite, sa nu spunem mare. Dar printre aceste mici deficite, ca peste tot sunt si oameni dispusi sa isi faca serios treaba, dispusi sa ajute omul de rand, care nu are de unde sa arunce cu sacul cu bani. Nutritionisti din Brasov fac tot ce le sta in putinta ca totul sa mearga foarte bine.

Iata cum in Brasov, de cum intram in oras, si ne lasam furati treptat de zonele deosebite de aici putem vedea noi cabinete particulare, cu medici renumiti, recomandati de pacienti. Despre asta este vorba. Recomandarea este mult mai importanta decat un serviciu prestat la 100 de pacienti. Daca in urma cu 20 de ani, eram ai nimanui, astazi lucrurile incep sa se aseje, neregulile si faptul ca e greu intr-un sistem medical incep sa dispara treptat. In unele zone din Brasov putem vedea lucruri significante care au adus un aport imens in sanatate. Sunt lucruri care doar Iasul le are cand vine vorba de tratarea unor boli, probleme serioasa de sanatate.

Cand suntem amenintati in primul rand de sanatate, nu stim ce sa facem, socotim ca nu am avut noroc, si ca tot ce am facut noi a fost  facut bine, dar uitam sa analizam factorul alimentatiei care este foarte important, stresul si cate si mai cate.

No comments:

Post a Comment