Saturday, November 30, 2013

Recomandari Medic De Familie Bucuresti

Cei mai multi medici de familie din Bucuresti sunt regasiti intr-o baza de date care cuprinde aproximativ 3500 de membri la ora actuala. Ce inseamna acest lucru pentru pacienti!? Daca ati avut probleme pana acum, sa alegeti medicul, prin aceasta metoda relativ simpla, veti putea cu usurinta sa va faceti o programare, sau de ce nu sa va inregistrati ca un nou asigurat.

Aceasta idee este des intalnita in tarile din Europa, si este foarte utila. In acest fel se va salva timp, si veti gasi doctorul cu care va veti intelege poate foarte bine, si care va oferi servicii de calitate.



Cine nu isi aduce aminte de celebrele cozi, la care toti am stat, si inca mai stam. E foarte simplu sa accesam insa aceasta baza de date si sa vedem unde putem intra, si carei grupe facem parte. Cu siguranta este un lucru care va fi in curand mult mai utilizat de pacienti si fiecare va putea avea o legatura cu aceasta baza de date de unde va putea selecta cu usurinta doctorul dorit. In felul acesta se poate face o baza de date fixa, si fiecare dintre utilizator va putea si sa recomande mai departe.

In sfarsit medicii vor putea sa aiba si ei o modalitate de a fi verificati sau "criticati" de cei pe care ii au in baza lor de date. Este un serviciu contra serviciu, si in timp acesta va deveni util si se va putea folosi cu norma intreaga.

No comments:

Post a Comment